Laatste nieuws

NOR ONK Solo

Results ONK Solo

OW2 trainingswedstrijden Finn en Solo

Op zondag 21 juni j.l. werden de OW 2 trainingswedstrijden gevaren voor de Finn en Solo zeilers. In totaal waren er 19 Finnen en 20 Solo's aan de start.

De Solo klasse gebruikte deze dag om het water bij WV Randmeer te verkennen in verband met de Randmeer Race en ONK in September.

Het was een geweldige dag. Zon, wind en golven. Wat wil een zeiler nog meer.

Het wedstrijdcomité had prachtige banen uitgelegd. 

Kijk hier voor de uitslagen OW2

Finn World MASTERS 2020 AFGELAST

In verband met de wereldwijde uitbraak van het Coronavirus heeft het organisatiecomité van de Finn World Masters 2020 in Port Zélande besloten dat het onverantwoord is om dit evenement door te laten gaan. Inmiddels is bekend gemaakt dat het evenement in 2021 alsnog in Nederland plaats vindt van 22 tot 28 mei in Medemblik ! Voor verdere informatie klik hier of ga naar de site van Finn Club Holland

CORONAvirus

In het kort mag vanaf 1 juli het volgende op het gebied van wedstrijden en trainingen:

  • Per 1 juli is zowel binnen- als buitensport weer toegestaan. Ook binnen-accommodaties van watersportverenigingen om te trainen mogen weer openen.

  • Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal contact mogen hebben. Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft bij het sporten geen 1,5 meter afstand te worden gehouden.

  • Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening dienen sporters van 18 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, waaronder in de kleedkamers en in de kantines die ook per 1 juli weer open mogen.

  • Geforceerd stemgebruik langs het water, zoals schreeuwen, is niet toegestaan. 

  • Per 1 juli zijn wedstrijden, competities en evenementen weer toegestaan. Hierbij mag publiek aanwezig zijn. Controleer bij de gemeente onder welke condities (en vergunningen) de wedstrijden, zomercompetities en evenementen mogen worden gehouden.

  • Daarbij geldt dat toeschouwers 1,5 meter afstand tot elkaar moeten houden. In beginsel mogen er buiten maximaal 250 toeschouwers bijeen zijn (mits de gemeente akkoord is). En binnen maximaal 100 personen.

Concreet betekent dit dat we vanaf 1 juli weer overal kunnen sporten en ook wedstrijden en competities weer opgestart mogen worden. Wel dient er nog steeds zoveel als mogelijk rekening te worden gehouden met de 1,5 meter afstand en de hygiënevoorschriften. 

Metamorfose clubhuis

Het afgelopen najaar heeft ons clubhuis dankzij een paar creatieve en super handige leden een ware metamorfose ondergaan. De nabespreking onder het genot van een biertje vergezeld van wat bruin fruit zal nooit meer hetzelfde zijn.............

Randmeerrace

De uitslagen van de Randmeerrace zijn bekend.

CLUBKAMPIOEN 2020

Arjan Vos Clubkampioen 2020 Finn

Hans Zomer Clubkampioen 2020 Solo

hit-trailers.jpg
dinghy-racing-centre-logo-1448267139.jpg

WV Randmeer                                                      Secretaris WV Randmeer

bij Molecaten Park Flevostrand                               Gerko Visser

Strandweg 1-B.                                                     Muntplein  1

8256 RZ Biddinghuizen.                                       3841 EE Harderwijk

                                                                              gerko-visser@hotmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon