top of page

instapdag 2024

Op zondag 26 mei aanstaande is het weer zover! WV Randmeer organiseert de jaarlijkse instapdag. Heb jij altijd al eens willen proberen of een dag bij de mooiste en gezelligste zeilclub van Nederland jou bevalt? Of altijd al eens willen ervaren hoe het is om op ons geweldige wedstrijdwater te zeilen? Wil je proberen of een van onze geweldige klassen (Finn, Solo, Contender of ILCA) wellicht wat voor je is?

Op 26 mei ben je, tussen 11:00 en 15:00 uur, van harte welkom! Uitrusting zeilers

Voor kleding om te zeilen moet je zelf zorgen, houd de weersvoorspelling dus in de gaten. Voor een eerste keer is een speciaal pak niet nodig. Mocht je een wetsuit hebben, dan is dit wel aan te raden. Zwemvesten zijn uiteraard aanwezig. We hebben een eigen kleedruimte en douches zijn aanwezig.


Het zeilen

Je zeilt onder begeleiding van bemanning in een rib die je aanwijzingen geeft en voor de veiligheid op het water zorgen. Bij geen of weinig wind is er voldoende reden om toch te komen! We geven informatie over de verschillende boten, je kan even dobberen en de boot voelen, of gezellig een drankje nuttigen.

Boven windkracht 3/4 (ca. 15 knopen) besluit de organisatie of er wel of niet gevaren kan worden. Dit is uiteraard mede afhankelijk van jouw zeilervaring.

Niet gezeild? Niet getreurd! We maken graag een nieuwe afspraak om op een ander moment de boot te kunnen proberen.

Meld je aan via de volgende link: https://www.wvrandmeer.com/instapdag-2024

DIT IS JE KANS!69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page